

& CHEESE BAR
życia stworzyliśmy miejsce dla tych, którzy
oczekują więcej i wiedzą, że każda chwila
i każdy kęs mają znaczenie.

NASZ ZESPÓŁ

WŁAŚCICIEL RESTAURACJI
MARCIN SMOCZYŃSKI

MANAGERKA RESTAURACJI
PAULINA MIŁEK

SZEF KUCHNI
DAWID ANKOWSKI
Cześć, wszyscy i tak mówią na mnie Yogi. Od zawsze chciałem gotować i tworzyć coraz to nowsze i ciekawsze dania w swoim stylu; wyrażać Siebie na talerzu jak malarz na płótnie. Moją nagrodą jest podanie dania gościom, ich zaskoczenie, które po pierwszym kęsie ustępuje zadowoleniu! To jest to!
Najbardziej w pracy we Fromażerii cenię Sobie otwartość ludzi na czasami dość dziwne pomysły . To, oraz praca na najlepszych produktach pozwala nam dostarczyć niesamowite doświadczenia dla gości.

SOUS CHEF
PATRYK LEWANDOWSKI

MANAGERKA SERWISU
SYLWIA GROMKIEWICZ

SZEF BARU
DAWID PEISERT
Mam na imię Dawid i jestem szczęśliwym posiadaczem pracy, która jest jednocześnie moją pasją.

HEAD SOMMELIER
ANIA ZIÓŁKOWSKA

CO O NAS PISZĄ
“Rewelacyjne miejsce, nie tylko dla fanów serów”
“Można się tu umówić na spotkanie z przyjaciółmi lub biznesowy lunch i w każdym z tych wypadków czuć się dobrze i swobodnie”
“Fromażeria to nie tylko restauracja, ale również Cheese Bar i sklep na wynos”
“Tutaj zarówno wnętrza, obsługa, jak i menu zaskakują i wprawiają w niemały zachwyt”
“Ser pozytywnie wpływa na samopoczucie i nastrój”
“We Fromażerii sery grają pierwsze skrzypce w każdym daniu, również w deserach”
“Jeśli kochasz sery i uwielbiasz łączyć je z winami, a jeszcze nie było Cię we Fromażerii, wiele jest do nadrobienia”

CO O NAS MÓWIĄ
Dziękujemy za każdą Waszą opinię!